Aspen is een Alkylaatbenzine en bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel.De uitlaatgassen zijn minder schadelijk dan gewone benzine. Goed voor u, uw omgeving, en uw tuinmachine. Bovendien is de brandstof van Aspen jarenlang houdbaar.
Aspen alkylaatbenzine bevat geen ethanol in tegenstelling tot gewone benzine. Ethanol bindt vocht. De benzine verzuurt hierdoor in de brandstoftank. Vaak ontstaat dan oxidatie van het brandstofsysteem. Dit kan lijden tot startproblemen. Aspen brandstof houdt de motor schoner en zorgt dat deze start zonder problemen.
Aspen 2 FRT

Aspen 2 FRT


Aspen 2 FRT is te gebruiken voor alle tweetaktmotoren die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Omdat de 2-taktolie van Aspen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, kan Aspen 2 FRT vaak ook gebruikt worden voor tweetaktmotoren die een andere mengverhouding voorschrijven. Aspen 2 FRT is geschikt voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren, trilmachines en brommers
Aspen 4

Aspen 4


Aspen 4 is te gebruiken in alle viertaktmotoren waarin Euro 95 ongelood gebruikt wordt. Aspen 4 is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, boten, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten en pompen
Aspen Snelvuller

Aspen Snelvuller


De Fillpartner Autofiller voor de Aspen 5 liter jerrycan maakt het tanken van uw machine gemakkelijk. Bovendien beschermt de Autofiller u en uw omgeving tegen het onnodige directe contact met de brandstof door het unieke dampretoursysteem. De complete afdichting op iedere tank zorgt er namelijk voor dat er geen benzinedampen vrijkomen. De benzinedamp uit de tank wordt in de jerrycan gezogen. Wanneer de tank vol is, stopt de Autofiller automatisch met tanken. Hierdoor hoeft u nooit meer te knoeien!